Mudahnya Bisnes Shaklee

Balik kerja tadi singgah sekejap ke HQ, saje jalan-jalan melawat kawasan.

Esok dah PKPB, belum tentu lagi dapat jalan-jalan sini.

Kebanyakkan rak dah hampir penuh dengan vitamin. Esp, Oste, Omega, ResV dan Youth. 

Seronoknya tengok, rasa nak ambil semua. 

Resv Shaklee- Idayu Rosli
ResV Shaklee


Tapi bisnes Shaklee ni mudah, kita tak perlu nak simpan st0k sebab HQ yang akan p0s kan ke Customer kite. 

Apa yang perlu hanya kongsikan sahaja manfaat setiap vitamin tu kepada semua. 

Lagi best bila kita dah dapat #shakleeeffect tu, saya dah banyak tau dapat “effect” tu. 

Sebab itu lah saya masih menjadi pengguna tegar shaklee ni, dah hampir nak masuk tahun ke-6 tau. 

Yang paling penting dan best sekali saya dapat bantu orang lain kekal sihat, kekal bertenaga dan cantik. 😍

Ada yang nak j0iN team saya ? #infinitylegacy


Idayu Rosli - Shaklee Taman Medan

J0m saya buka peluang untuk awak yang nak jana inc0me dengan shaklee. Jika nak mendaftar sendiri boleh Klik Di Sini Untuk Mendaftar Rm35





Your Certified Shaklee Product Consultant
COD Taman Medan
Pengeposan ke seluruh Malaysia

2 comments:

Terima kasih atas komen anda =)