Kekal bertenaga dengan ESP

 

 Salam 9 Ramadhan 1441 (Hijrah)

 Assalamualaikum hai korang dah bersahur ke tu? Hari ini Mama A bersahur menu paling mudah tetapi paling bertenaga. Al-maklum le bersahur sorang-sorang, mood ‘swing’ sikit. hihi. Encik suami balik kampung atas urusan keluarganya di kampung, alhamdulillah dipermudahkan perjalanan baliknya semalam walaupun dalam keadaan PKP ni.

 Ok lah berbalik kepada menu bersahur mama A hari ini, korang nak tahu apa yang paling bertenaga tu? Sudah tentunya ESP Shaklee lah jawapannya. Pagi ni Mama A blend je ESP + kurma (5 biji) + kacang badam + susu full cream dan 2 keping roti wholemale.

Pung pang pung pang kat dapur 5 minit je siap menu bersahur mama A tu, kena buat kerja cepat-cepat sebab takut baby AR bangun nanti.

 Jom mama A kongsikan kelebihan ESP Shaklee ni.

ESP SHAKLEE, PEMBERI TENAGA-KENYANG SEPANJANG HARI-BAGUS UNTUK KULIT.    Kulit dibahagian muka merupakan kulit yang paling sensitif dan lembut berbanding kulit di bahagian-bahagian tubuh kita yang lain. Jadi extra penjagaan perlu diberi KHAS untuk kulit dibahagian wajah sahaja iaitu dengan PROTEIN Sumber yang kaya dengan protein sangat digalakkan untuk kulit kerana protein akan perbaiki sel tisu kulit yang rosak akibat radikal bebas, permakanan, persekitaran dan sebagainya. ESP Shaklee merupakan pilihan yang terbaik. Ini kerana ia kaya dengan sumber protein kacang soya yang sentiasa mendapat pantauan daripada pakar-pakar saintis Shaklee di US. ESP Shaklee merupakan signature product bagi company Shaklee. Ia dah wujud hampir 100 tahun.

Kelebihan ESP Shaklee untuk penjagaan kulit wajah ialah:

✔ Protein soya ( NON-GMO ) merupakan bahan utama untuk memiliki kulit yang sihat dan cantik ✔ Kulit cantik, gebu, sihat dan berseri
✔ Memudarkan jerawat dan parut
✔ Kulit terasa lebih anjal dan glowing
✔ Energy booster
✔ Memberi tenaga yang secukupnya
✔ Mampu mengenyangkan perut berjam-jam lamanya
✔ Kawal kolesterol
✔ Milk booster
✔ Membantu menjaga jantung dan organ dalaman dengan baik
✔ Tahan 2-3 bulan
✔ Boleh dijadikan sebagai masker muka

Produk Shaklee juga terkenal akan fungsinya yang pelbagai. Instead of korg nak consume untuk kulit, ia juga akan memberi manfaat dari segi kesihatan organ dalaman.

 Hebat kan? Kalau berminat nak cuba ESP Shaklee ni, boleh je whatsapp saya terus ok😉 📲 www.wasap.my/609774890
Continue Reading